Hand on curtain

Theatron

Secretul din Spatele unei Productii de Succes

Theatron si planificarea productiei teatrale

Theatron este cel mai bun software de planificare a activitatii teatrale dezvoltat impreuna cu profesionistii acestei arte in mod special pentru activitatea din acest institutii.

Da posibilitatea teatrelor sau salilor de opera sa-si planifice productiile, repetitiile, sa puna la dispozitia celor interesati toate calendarele de activitatii. Permite oferirea de informatii despre productiile pe rol, publicandu-le atat in Intranet cat si in Internet.

Theatron ofera o larga variant de caracteristici si instrumente pentru organizarea activitatii de productie, usurand si imbunatatind activitatea profesionistilor, printr-o informare mai buna asupra tuturor activitatilor desfasurate.

 Acum solutia Theatron poate fi utilizata si pentru altfel de spectacole. Contactati-ne daca doriti sa aflati mai multe detalii!

 

Organizeaza productia de spectacole, repetitiile, locatiile, personalul tehnic, programand spectacolele sau evenimentele, organizand orele de munca si inca multe altele.

Solutia dispune in constructia ei de o caracteristica anti conflict care nu permite suprapunerea orelor de munca din aceleasi locatii. Va informa prompt ce actor sau ce technician este disponibil, in ce sala si in ce spectacol.

Theatron este construit sa eficientizeze planificarea productiilor in cel mai bun mod.

Theatron tineseama si de planificarile suplimentare ae teatrelor in stagiune. Cu Theatron este posibila organizarea evenimentelor ce se desfasoara inafara teatrului punand la dispozitia acestora cele mai bune variante pentru organizarea stagiunii.

Theatron integreaza cu succes o platforma de intranet care da posibilitatea personalului sa-si vizualizeze orele programate de oriunde, ce se intampla si pe alte planuri in teatru si cand.

Orele de lucru planificate, repetitiile programate, vacantele si zilele libere sunt in acest intranet si pot fi vizualizate de oricine. Utilizatorii isi pot verifica programul, pot verifica si rezerva orele in care doresc ocuparea uni spatiu sau a unei facilitati direct de pe tabletele sau telefoanele lor.

Intranetul ofera un set de instrumente usor de folosit pentru reglarea fluxurilor activitatilor din fiecare teatru, ofera un mod centralizat de urmarire si permite distribuirea informatiilor in toata institutia.

Rapoartele ofera informatii esentiale atat utilizatorilor cat si managementului.

Theatron dispune de un set de rapoarte prestabilite care in cazul in care nu sunt indeajuns de detaliate, sau nu sunt corect calibrate, pot fi inlocuite cu unele in intregime personalizate. Orice informatie din Theatron poate fi exportata fara probleme in orice alte aplicatii software.

De asemenea toate rapoartele existente la un moment dat in Theatron pot fi vizualizate si de asemenea printate direct din intranet.

Theatron si intranetul cu informatiile gazduite in ele, pot fi utilizate in calculul salarizarii, pot fi folosite de departamentul de resurse umane, pot fi interfatate cu sistemul de control acces in locatii, sisteme video precum si alte solutii sau Sisteme care sunt vitale activitatii teatrale de zi cu zi.

Atat Theatron cat si Intranetul oferit sunt aplicatii specifice internetului. Acest lucru inseamna ca nu este necesara nici o investitie in hardware sau alte servicii. Atat Theatron cat si Intranetul pot fi accesate de pe sisteme de operare Windows sau Mac in varianta desktop sau laptop sau sistem de operare Android sau IOS Pentru tablete sau smartphone.

Toate salvarile de date sunt facute de noi cu atentie, pe serverele proprii, asiguram toate update-urile necesare, pentru a va feri de aceasta grija si pentru a va lasa sa faceti ceea ce stiti cel mai bine, adica arta.

Aceste servicii sunt incluse in varianta standard a solutiei pe care v-o propunem. Oferim de asemenea si instruirea clientilor nostri.

Theatron este pe piata de mai mult de 10 ani, si impreuna cu clientii pe care i-a adunat pana acum a construit si construieste in permanenta o solutie tot mai buna pentru aceasta activitate. Fiecare dintre clientii nostri isi poate aduce contributia la dezvoltarea solutiei existente fiindca, nu-i asa, fiecare dintre noi este diferit si ca atare are sigur ceva de adaugat.

Noi va stam la dispozitie pentru orice parere pe care ne-o veti spune si cu siguranta veti gasi un pic mai tarziu acest lucru functional in Solutia oferita.

Mansoft este partenerul IT preferat de toate teatrele.

Theatron isi are radacinile in softul planificarii productiei industriale si a fost pentru prima oara adaptat pentru Opera Nationala Finlandeza in anul 2005. Solutia pentru teatre a fost lansata putin mai tarziu, in anul 2006 si a avut ca si prim client Teatrul National Finlandez.

Acum Mansoft deserveste mai mult de 35 de teatre in 6 tari diferite si continua sa castige noi clienti cu ajutorul solutiei oferite. Prin aceasta colaborare stransa cu clientii ei Mansoft este capabil sa dezvolte serviciile oferite in permanenta an de an.

Mansoft a fost creat in 1993 si este din orasul Turku din Finlanda.